Vandaag sta jij in het zonnetje! (Deventer)

De dag van de mantelzorg 2020 komt er weer aan!

Deze landelijke dag op 10 november staat in het teken van waardering voor de vele mantelzorgers en de zorg die zij bieden. De gemeente Deventer heeft ons gevraagd om de dag van de mantelzorg in Deventer vorm te geven. En dat is een hele uitdaging gebleken in deze tijd van Corona.

Door de nieuwe aanscherping van de coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt creatief op zoek te gaan naar een invulling van de dag van de mantelzorg. Dus daarom niet een dag van de mantelzorg, maar een week van de mantelzorg!! Een week met meerdere kleine activiteiten volgens de richtlijnen van het RIVM, zodat we elkaar toch kunnen ontmoeten. Wilt u liever niet naar een activiteit komen dan kunt u een verrassingspakketje afhalen. U wordt dan verwelkomd met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Al met al hopen we er een mooie week van te maken.

Locatie
Alle bijeenkomsten zullen plaats vinden in de grote zalen van ‘t Hof van Colmschate, Holterweg 104, Deventer (de bierproeverij is hierop een uitzondering).

Aanmelden
Vanaf maandag 26 oktober vanaf 14:00 uur tot 1 november kunt u zich aanmelden voor één activiteit naar keuze óf een verrassingspakketje. 1) Klik onder de activiteit op aanmelden 2) Selecteer de juiste datum en tijd. 3) Scrol naar beneden om alle gegevens in te vullen en reserveer. 4) U krijgt dan een bevestigingsmail van uw reservering. Wanneer u vragen heeft bel dan met onze klantenservice op 0900 8662

Mindfulness

In het dagelijkse leven zijn we met zoveel dingen tegelijk bezig, dat we vergeten om echte aandacht te hebben.

Mindfulness leert je hoe je rustiger en zelfbewuster kunt worden. Het is een training om meer in het hier en nu te zijn.

Datum
9 november 13:30 - 16:00
9 november 19:00 - 21:30
Max: 10 personen

Aanmelden

Bloemschikken

Een zelfgemaakt bloemstuk op tafel is altijd leuk. Deze ochtend gaan we heerlijk aan de slag met bloemen en decoratie en maken zo ons eigen unieke herfststuk. Voor alle materialen wordt gezorgd.

Datum: 
10 november 10:00 - 12:00
10 november 13:30 - 15:30

Max: 10 personen

Aanmelden

 


Bierproeverij bij Davo 

De bieren van DAVO zijn stuk voor stuk gebrouwen volgens het principe van de ‘3-pint-rule’: een regel die ervoor zorgt dat iedere slok naar meer smaakt!

Lokatie: Sluisstraat 6, Deventer
Tijd: Woensdag 11 november 20:00 uur
Max: 14 personen

Aanmelden

 


Creatieve workshop

kaarten maken

Kun je niet altijd een leuke, passende kaart vinden? Maak ze dan zelf! Tijdens deze workshop leer je een aantal verfrissende, kleurrijke kaarten te maken met verschillende materialen en technieken. We beginnen met de achtergrond en bouwen de kaarten van daaruit op. Verrassend eenvoudig, maar met een prachtig resultaat. 

Datum:  
10 november 19:00 - 21:00 uur (niet meer beschikbaar)
13 november 10.00 - 12:00 uur

Max: 10 personen

Aanmelden

Klik eerst de rechthoek aan met de juiste datum,  dan de datum in de kalender en vervolgens de tijd.


 


Omgaan met dementie

Door Annemarie Bolder

Een interactief programma waarbij u door het zelf te ervaren meer inzicht krijgt in het dementieproces en de verschillende omgangsvormen binnen het contact met mensen met dementie. U gaat aan de slag met praktische tips én met veel plezier 


Datum:
12 november 13:30 uur tot 16:00
12 november 19:00 uur tot 21:30 (niet meer beschikbaar)

Max: 20 personen 

Aanmelden

 

 


Verrassingspakketje

Eerst even aanmelden om uw
afhaalmoment in te plannen

Wat er in dit pakketje zit, blijft uiteraard nog even een verrassing! Wel kunnen we u vertellen dat we hopen dat het u erg zal smaken. U kunt zelf een tijdstip kiezen om u dit verrassingspakketje af te halen. Er is gelegenheid om een kop koffie te drinken met iets lekkers!


Datum afhalen:
9 november 
11 november 
12 november 


Aanmelden is verplicht i.v.m. corona maatregelen

Aanmelden