Corona maatregelen

Corona maatregelen

Carinova Mantelzorgondersteuning neemt maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Gezien de kwetsbare doelgroep waar wij mee werken, zijn alle groepsactiviteiten en bijeenkomsten volgens de richtlijnen van het RIVM t/m 28 april stopgezet.

De mantelzorgconsulenten en coordinatoren zijn van maandag t/m vrijdag per mail en telefonisch bereikbaar voor vragen:

steunpunt mantelzorg 0570 - 518185 / steunpuntmantelzorg@carinova.nl

vrijwillige thuiszorg 0570 - 518181 / vrijwilligethuiszorg@carinova.nl

Mantelzorgondersteuning gaat gewoon door

Opeens staat de wereld op z'n kop. Het is een gekke tijd. Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM en letten we een beetje extra op de mensen in onze omgeving. Als mantelzorger wilt u natuurlijk wel graag weten waar u rekening mee moet houden in de zorg voor uw kwetsbare naaste; wat kan wel en wat kan niet.

Mogelijk heeft u als mantelzorger, juist in deze tijd van het Corona virus, vragen over uw situatie of extra ondersteuning nodig. Daarom zet Carinova Mantelzorgondersteuning zich in om, ondanks de maatregelen, de individuele mantelzorgondersteuning wel zoveel mogelijk door te laten gaan. Onze kwetsbare doelgroep heeft zorg juist het hardst nodig. Ons werk gaat dus zoveel mogelijk door.

We kijken, natuurlijk samen met u als mantelzorger, naar creatieve manieren waarop dat kan. Per hulpvraag zullen we bekijken wat er binnen de huidige situatie mogelijk is. Met elkaar kunnen we het. Schroom niet om contact op te nemen. Onze consulenten werken zoveel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Zorgen voor een ander hoeft u immers niet alleen te doen!

Hier vindt u een link naar een lijst met veelgestelde vragen over mantelzorg en het coronavirus.

 

« Terug naar overzicht